NIEUW FORUM!

Privacy PolicyWaarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van hobbykamer.be is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

Toestemming

Door de informatie en diensten op hobbykamer.be te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van hobbykamer.be, kunt u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is

Monitoren bezoekers

hobbykamer.be maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s. Indien gewenst registeren we de login-gegevens van de klant in cookies, en dit enkel omdat de gebruiker dan niet bij ieder bezoek opnieuw hoeft in te loggen.

Gegevens gebruikers

De registratiegegevens van de gebruikers van het forum, wordt enkel gebruikt voor dit forum, en zullen op geen enkele manier aan externe bedrijven worden doorgegeven. Op ieder moment kan de gebruiker vragen zijn gegevens te laten verwijderen uit onze database. Wil je je persoonsgegevens inkijken of aanpassen? Of wens je toch liever je gegevens te verwijderen? Stuur een mailtje naar en wij zorgen hiervoor. Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van hobbykamer.be kunt u ons steeds bereiken via .